Bericht versturen
China Welpmotorfiets fabrikant

Sterke van de de Hubmotorfiets van de Machtsmotorfiets Voor de Vervangstukken Hoge Prestaties

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHONGQING
Modelnummer: JH70HF
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T

Gedetailleerde informatie

Plaats van herkomst: Chongqing, China (Vasteland) Materiaal: Gegoten aluminium &Iron
Plateren: Zink/machtsdeklaag/Nikkelplateren enz. Kleur: De zilveren &as-klantenvraag
Hoog licht:

de hub van de motorfietsmacht

,

assemblage van de motorfiets de achterhub

Productomschrijving

DE MOTORFIETSvoorzijde SPRAK WIELhub Φ11 Φ110 VOOR JH70

 

 

Van de het wielhub van de hoge drukmotorfiets de bijkomende voorhub van het de motorfietswiel

 

 

1. Nauwkeurige het machinaal bewerken producten


2. Uitstekende afmetingsnauwkeurigheid


3. Geavanceerde inspectiemaatregel

 

 

Merknaam Andisi
Plaats van oorsprong Chongqing China (Mianland)
Product Hub van het Motorcyle de achterwiel
Model INEENSTORTING
Materiaal Aluminiumlegering
MOQ 300pcs

 

 

 

 

NVIRONMETAL BESCHERMING

 


De verantwoordelijkheid voor low-carbon en een duurzame samenleving dragen is de verplichting van de Andes Motos dat alle producten van de Andes volgens de norm van China GB en voorbij de nationale regelgeving van lawaai en verontreinigende uitstootcontrole zijn. Wij wijden ons om een milieuvriendelijke onderneming tot stand te brengen omdat het eerbied aan ons concurrentievermogen in de toekomst heeft. Wij zijn een deel van onze planeet; de aarde is ons huis.

Het groene leven, groene wereld.

 

 

DE VERVANGSTUKKENdienst

 


„Gemakkelijk, Snel, en Nauwkeurig“ is het motto van het personeel van de Andes voor vervangstukken het leveren. Wij begrijpen de vervangstukkendienst de waarborg van de reputatie van cliënten is. Zo, staat een professioneel team, de Andes na de Dienstafdeling, tot uw dienst. Dit is een elitegroep die moeilijkheden, klantenklachten, en vervangstukkenlevering behandelt. De vervangstukkenlevering wordt strikt gecontroleerd en door hen gevolgd.

Wij verstrekken „gemeenschappelijke ingepakte delen“ en „luxe ingepakte delen“ om aan de verschillende eisen van klanten te voldoen. De „luxe ingepakte delen“ is een project om de externe verpakking van de te verifiëren vervangstukken te verbeteren de delen „Echte/Originele Delen“ zijn. Zo zal het uw verkoop van vervangstukken bevorderen en het is ook een goede manier om uw merkafbeelding te verbeteren en te beschermen, omdat de eindklanten meer vertrouwen in „echte/originele vervangstukken“ en aardige verschijningen van de pakketten hebben.

 

 

Onze Diensten

 
 

Wij proberen ons beste om op uw e-mail, echter zo spoedig mogelijk te antwoorden, wegens hoog volume van dagelijkse inkomende e-mail en tijdzoneverschil, kunnen wij niet uw e-mail kunnen onmiddellijk antwoorden. Gelieve te staan werkdagen 1 voor ons toe aan reactie. Als u geen antwoord van ons ontvangt, gelieve te controleren uw e-mail die uw brievenbus verzekeren geen hoogtepunt - grootte heeft bereikt.
wegens sommige ISP montages van de SPAMfilter, kunt u niet onze antwoorden kunnen ontvangen; als u problemen hebt die onze e-mail ontvangen, kunt u een verschillende e-mailrekening moeten gebruiken om ons te contacteren.
Gelieve te bieden ons de kans om eender welk probleem op te lossen. Wij begrijpen de zorgen en de frustraties u zou kunnen hebben, en ons beste zult proberen om de kwesties op te lossen. Gelieve te versturen ons met de elektronische post alvorens negatief weg te gaan terugkoppelen.
Wij geven om onze getaxeerde klanten, en zullen altijd proberen om u te helpen. Zo als u om het even welke problemen hebt, te versturen gelieve onmiddellijk ons met de elektronische post.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn